Ми пропонуємо:

  • Подорожі Україною та світом,
  • Пізнавальні одноденні та багатоденні екскурсії,
  • Пасажирські перевезення,
  • Відпочинок

Наші телефони:

  • (04734)20779,
  • (067)4740435,
  • (095)0666532,
  • (063)4963390

Сонячна Болгарія м. Равда Готель "Гостинний дім"

Розміщення: центр м. Равда,
           Місто знаходиться в 30 км. від міста Бургас,  3 км від старовинного міста Несебр, 5 км від курорту Сонячний берег.
Гостинний дім має в своєму розпорядженні всю необхідну інфраструктуру для незабутнього відпочинку. Поєднання чистого моря,  повітря, створює неповторний лікувальний клімат. 
           Відстань до моря 200 метрів.
 
           Проживання: 2-х, 3-х  місні кімнати.
           В кожній кімнаті є: холодильник, телевізор, кондиціонер, сан. вузол.
               6 номерів - 2-х  місних зі зручностями;
               6 номерів - 3-х  місних  зі зручностями;
               3 номери - 2-х місних, двокімнатні (2x2)

           Харчування:  сніданки

           Пляж:  піщаний

           Вартість путівки на одну особу:

                                                             червень - липень-серпень
2-х місний                                                           190 євро
2-х місний, двокімнатний (2x2)                             185 євро
3-х місний                                                           180 євро

Перебування дитини до 5 років (без місця) – безкоштовно

Розрахунковий час (виселення з номеру в день від'їзду) – 8 год ранку.

Додатково оплачується консульський збір в розмірі: 35 євро.

     УВАГА!  У вартість входить: проживання 7 діб, сніданки, проїзд в 2 сторони комфортабельним автобусом  (марки «Неоплан», з кондиціонером),  страхування.

 Тури кожної середи та суботи протягом  літа (виїзд вранці)


Ми впевнені, що літній відпочинок принесе Вам задоволення!

 


Для відкриття візи потрібно подати такі документи:
    Для дорослих:
1. Закордонний паспорт
2. Анкета Болгарського Консульства (Аплікаційна Форма)
3. 2 (дві) кольорові фотографії  - Розмір - 3,5 x 4,5 см, кольорові, без овалів і кутів, без печаток, чисті і не м'яті, чисто білий фон, зображення голови в межах, зображених на малюнку, глянцеві;  так, щоб обличчя займало 80 % знімка
4. Копія першої сторінки закордонного паспорта і всіх віз за останні три роки
5. Копія сторінок внутрішнього паспорта
6. Консульський збір Болгарії - 35 €
Консульський збір оплачується при кожній подачі .
При ВІДМОВІ у візі , консульський збір НЕ повертається .
Пільгові категорії ( категорія громадян звільнених від оплати ) :
- Діти до 18 років ;
- Студенти до 21 року при наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання;
- Інваліди ( за наявності певного посвідчення) ;
- Непрацюючі пенсіонери. Якщо передається довідка з місця роботи , як документ підтверджує фінансування поїздки , пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.

Для студентів:  вище вказані і додатково: 
- Копія студентського квитка (ОБОВ'ЯЗКОВО)
- Довідка з місця навчання
Студенти до 21 року не оплачують Консульський Збір за наявності оригіналу довідки з місця навчання денної форми навчання + копія студентського квитка.

Для пенсіонерів:  вище вказані і додатково:
- Копія пенсійного посвідчення
- Оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців

Для дітей і школярів: 
- Проїзний документ дитини
Обов'язкова наявність чистого розвороту в паспорті для відкриття візи) або паспорт одного з батьків, де вписана дитина (діти до 16 років можуть бути вписані в паспорт батьків. Родич, в чий паспорті вписана дитина, обов'язково повинен подорожувати разом з дитиною).
Нотаріально завірену копію дозволу для виїзду дитини за кордон
- Копія свідоцтва про народження дитини
-  Анкета Болгарського Консульства (Аплікаційна Форма)
- 2 (дві) кольорові фотографії
- Копія свідоцтва про народження дитини
    Обов'язково для всіх дітей до 18 років.
Просимо НЕ передавати оригінал нотаріальної довіреності, тільки копію.
Просимо взяти ОРИГІНАЛ ДОЗВОЛУ в поїздку ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

- Копія сторінок внутрішнього паспорта батьків

- Довідка з місця навчання обов'язково

Для туристів, які подорожують з діючою мультивізою, необхідно ознайомитися та розписатися в документі:  РОЗПИСКА відповідного зразка.

Дата: 05.07.2016